Doğru Zamanda Doğru Adres: Stablex

Blokzinciri teknolojileri ve kripto varlıklara odaklanan bir teknoloji şirketi olarak 2021 yılında kurulan Stablex Bilişim Teknoloji A.Ş., geçmişten gelen güçlü finans tecrübesi ile geleceğin dijital varlıklarının inşasında profesyonel bir dünya kurmak amacıyla, bugünün ve yarının finans aracı olan kripto paralar için profesyonel hizmetler sunmaktadır. Mayıs 2023'te şirketin çoğunluk hisselerinin Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından satın alınmasının ardından Stablex, Ak Yatırım ailesinin bir markası haline gelmiştir.

Ak Yatırım'ın sektördeki deneyimi ve gücüyle Stablex, güçlü finansman altyapısı ve alanında deneyimli kadrosu ile kripto para sektörünün yenilikçi ve güçlü platformu olmayı hedeflemektedir. Stablex, müşteri memnuniyetine öncelik veren anlayışıyla, yatırımcılarının en son teknoloji işlem platformunda, güvenilir ve hızlı biçimde kripto para alım satım işlemlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlamaktadır.

11 Aralık 2023 itibarıyla yeni kurumsal kimliğimiz ile yenilenen internet sitemiz ve mobil uygulamamız ile kullanıcılarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.

Demo Hesap Türkiye'de İlk Defa Stablex'te

Stablex Demo Hesap ile tüm yeni kullanıcılarına gerçek piyasa verileriyle alım satım imkanı sunmaktadır. Özellikle henüz kripto para alım satım işlemi yapmamış kullanıcıların, kripto para işlemlerini risk almadan gerçekleştirmesine olanak sağlayan Demo Hesap ile hesabınıza tanımlanan sanal bakiye ile Bitcoin ve diğer kripto paraları güncel piyasa fiyatlarından satın alabilir veya satın aldığınız kripto paraları satabilirsiniz.

Demo Hesap'ta yapacağınız işlemler size, kripto paraların fiyat hareketlerini ve bu hareketlere göre yapacağınız işlemlerin sonucu, herhangi bir risk almadan deneyimleyebilirsiniz. Üstelik Demo Hesap bakiyeniz 15 gün sonra tekrar yenileneceği için dilerseniz güncel piyasa fiyatları ile işlem yaparak kendinizi yeniden deneme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Stablex'te 7/24 Türk Lirası Yatır/Çek

Stablex hesabınıza Akbank mobil uygulaması ile 7/24 Türk Lirası yatırabilir, Stablex hesabınızdan Akbank hesabınıza dilediğiniz zaman Türk Lirası çekebilirsiniz. Türkiye'deki diğer tüm bankalardaki hesaplarınız ile Stablex hesabınıza FAST limitleri dahilinde 7/24 Türk Lirası yatırabilir veya Stablex hesabınızdan 7/24 Türk Lirası çekebilirsiniz.

Akbank haricindeki bankalardaki hesaplarınız ile FAST limitlerini aşan tutarlar için hafta sonu ve resmi tatiller haricinde 09.00 – 16.45 arasında para yatırma ve çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Stablex Mobil Uygulamasını İndir, Kolayca Üye Ol

Stablex mobil uygulamasını uygulama marketinizden indirdikten sonra Stablex'e kolayca üye olabilirsiniz.